Online boekhouden

Home » Online Diensten » Online boekhouden

Online boekhouden

Algemeen

Ondernemers zien het bijhouden van de financiële administratie vaak als noodzakelijk kwaad en de tijd die ze erin moeten investeren ervaren ze als ‘verloren’. Daarom zoekt een ondernemer naar een zo efficiënt en betrouwbaar mogelijke manier van ‘boekhouden’.

Gelukkig leven we in de 21e eeuw en is digitalisering aan de orde van de dag. Steeds meer mensen weten de weg op het internet inmiddels goed te vinden en veel diensten en producten zijn tegenwoordig digitaal.

Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau biedt diverse systemen aan waarin de administratie digitaal (online) kan worden verwerkt. Hierna tref je een aantal systemen aan waarmee ons kantoor werkt.

Yuki

Yuki is eenvoudig. Het enige wat je zelf moet doen, is je administratie digitaal aanleveren. Zelf boeken is er niet meer bij. Alle financiële documenten die je aanlevert, komen direct in het verwerkingssysteem van Yuki terecht. De software analyseert en interpreteert de aangeleverde documenten. Een groot deel van je administratie wordt op die manier helemaal automatisch binnen 24 uur verwerkt.

Je krijgt de beschikking over een portaal, een app op je telefoon en een e-mailadres, welke is gekoppeld aan je Yuki administratie. Aanleveren kan via het portaal, de app en door het doorsturen van facturen naar het e-mailadres.
Je hebt realtime inzicht in je cijfers en toegang tot een digitaal archief van je facturen. Je kunt tevens zien welke gegevens nog ontbreken in je administratie en vragen stellen of opmerkingen plaatsen bij facturen.

Snelstart

Snelstart is eenvoudig. Je hoeft echt geen boekhouder te zijn om met het pakket te werken. Je kunt met Snelstart volledig zelfstandig, gedeeltelijk of met hulp van ons je administratie voeren. Snelstart biedt haar pakket aan in verschillende abonnementsvormen. Zo kun je het pakket afstemmen op je wensen.

Snelstart biedt de mogelijkheid om online een administratie aan te maken. Deze online administratie kun je met ons delen. Op deze manier is het mogelijk om zonder uitwisseling van bestanden aan 2 kanten aan je administratie te werken. 

Exact

Exact is de marktleider in business software in de Benelux. Je kunt bij Exact terecht voor de automatisering van boekhoud, financiële, ERP, HRM en CRM processen. Daarnaast bieden ze specifieke branche oplossingen. Met Exact heb je grip op al je bedrijfsprocessen. 

Binnen Exact is het mogelijk om de administratie gemakkelijk te koppelen met andere systemen. Kassasystemen, webshops, betaalmethodes en CRM. Allemaal online services waar bijna geen bedrijf meer zonder kan. Gelukkig zijn er tot wel 220 zakelijke apps naadloos te integreren met je boekhouding. Je kunt deze gemakkelijk koppelen of uitproberen.

Overige systemen

Naast bovenstaande systemen heeft Ooms Accountants- en Belastingadviesbureau ook ervaring met andere (online) boekhoudsystemen. Als jij je administratie in één van deze systemen verwerkt dan kunnen wij hier ook mee uit de voeten: