Ooms Accountants

Home » Over Ons » Aangesloten bij

Aangesloten Bij

Ons kantoor is aangesloten bij de volgende brancheverenigingen

Als accountantskantoor zijn wij aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). De NBA is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten). De beroepsorganisatie bewaakt de kwaliteit van het accountantsberoep en stimuleert de ontwikkeling van het vakgebied.

Het Register belastingadviseurs is met circa 6.700 leden de grootste beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Als vereniging biedt zij haar leden vaktechnische informatie en ondersteuning in hun beroepsuitoefening.

De Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren (NOVAK) is een serviceorganisatie die producten en diensten aan mkb-accountantskantoren aanbiedt.

Fiscount is een samenwerkingsverband met accountants, fiscalisten, juristen en aanverwante specialistische zakelijke dienstverleners waaronder: advocaten, arbeidsjuristen, btw-specialisten, businesscoaches, business valuators, estate planners, executeurs, subsidieadviseurs, zakelijke mediators etc.